World Vision yɛ adwumakuw a ɛyɛ nnwinnade a ɛkorɔn a wɔde yɛ TV so dwumadi ho nhyehyɛe. Yɛde ma wo sɛ wobɛhu ne nneɛma a ɛdi mu no mu baako – World Vision T64 TV tuner.
- Feature a ɛwɔ Wiase Anisoadehu T64 prefix no mu
- Wiase Anisoadehu T64 line
- Mmaeɛ
- Wiase Nyinaa Hyɛn Gyinabea Anisoadehu T64M ne T64D mfonini ahorow
- Wiase Anisoadehu T64LAN Hyɛn Gyinabea
- Mfiridwuma mu su ahorow a ɛwɔ World Vision T64 console no mu
- Ntotoho su ahorow a ɛwɔ nkyerɛwde no mu
- Akadeɛ
- Set-top box no a wɔde bɛka abom na wɔde World Vision T-64 no asiesie
- Bere a Edi Kan a Wɔahyehyɛ
- Intanɛt nkitahodi a wobɛhyehyɛ
- Firmware a wɔde gye nsɛm
- Ɔhaw ahorow a ebetumi aba ne ano aduru
- Mfaso ne ɔhaw ahorow a ɛwɔ World Vision T64 so
Feature a ɛwɔ Wiase Anisoadehu T64 prefix no mu
TV agyefo World Vision T64 no yɛ nea wotumi de di dwuma wɔ mmeae pii. Wɔayɛ no sɛ wɔde begye dijitaal asase so (DVB-T/T2 gyinapɛn) ne cable TV so dwumadi (DVB-C) nyinaa. Ɛboa akwan a ɛho hia nyinaa a wobɛfa so ahwɛ TV a ahotɔ wom:
- ɛlɛtrɔnik TV akwankyerɛ (EPG);
- timer a ɛbɛdan television a wɔakyere agu hama so no ankasa;
- timeShift de gyina dwumadi ahorow no so anaasɛ wobɛsan akɔ akyi;
- subtitles a kasa a wɔpaw;
- teletext a wɔde kyerɛw nsɛm;
- awofo tumidi, ne nea ɛkeka ho.
Bio nso, wɔde World Vision T64 dijitaal agyefo no di dwuma sɛ nsɛm ho amanneɛbɔbea. Ɛnam ne mmoa so, fi abɔnten media anaa hard drive so no, wɔda sini, mfonini, TV a wɔakyere agu hama so, ne nea ɛkeka ho a w’ani gye ho adi wɔ TV screen no so.
Wiase Anisoadehu T64 line
Wɔde World Vision T64 line no kyerɛ wɔ mfonini abiɛsa mu – T64M, T64D ne T64LAN. Akyinnye biara nni ho sɛ obiara a ogye no wɔ n’ankasa soronko, ɛwom sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔn mfiridwuma ho nsɛm yɛ pɛ de. Enti, World Vision T64M nni display a ɛkyerɛ bere ne serial number a switched on channel no. Wɔ Moscow no, bo a wɔbɔ wɔ saa mfonini yi ho no gu ahorow fi 1190 kosi 1300 ruble. World Vision T64D TV tuner no yɛ soronko wɔ kan model no ho wɔ display no ankasa anim nkutoo. Ne bo yɛ ruble 1290. World Vision T64LAN agyefoɔ no wɔ nkitahodiɛ ma ntwamutam nhama (patch cord). Sɛ wɔde saa mfonini yi bata Intanɛt ho wie a, YouTube, Megogo intanɛt so sini a wontua hwee, IPTV, RSS amanneɛbɔ, wim tebea ho nkɔmhyɛ, ne nea ɛkeka ho no bɛyɛ nea wobetumi anya.Nhwɛso no bo yɛ ruble 1499.
Mmaeɛ
World Vision T64 nipadua no yɛ ketewaa koraa. Ne kɛse yɛ cm 13 * cm 6.5 * cm 3. Wɔde plastic tuntum a ɛyɛ papa na ɛyɛe.Ɛwɔ ntokuru a mframa fa mu wɔ afã anan, na ɛkame ayɛ sɛ nea ogye no nyɛ hyew.
Twɛn ma wowie na san hyɛ tuner nhyehyɛe ase. Wubetumi atwe firmware a aba foforo ama World Vision T64 wɔ aban wɛbsaet no so wɔ link https://www.world-vision.ru/products/efirnye-priemniki/world-vision-t64m
Ɔhaw ahorow a ebetumi aba ne ano aduru
- World Vision T64M ntumi nkyere cable dwumadibea ahorow . Wɔkamfo kyerɛ sɛ wobɛhwɛ sɛnea waya ne nkitahodi no mudi mu kura. Afei bɔ mmɔden sɛ wode nsa hwehwɛ akwan horow no. Sɛ eyi mmoa a, ɛho behia sɛ wode UHF antenna hyehyɛ mu.
- Mfonini a ayera . Nneɛma a ebetumi aba – video cable no mudi mu kura a wɔabu so anaasɛ wɔatwa, nkitahodi a ɛnteɛ a ɛkɔ TV no so, mfomso a wɔpaw wɔ sɛnkyerɛnne fibea no ho.
- Wɔnkyere TV so dwumadi ahorow . Ɛbɛyɛ sɛ nea ɛde ba ne USB memory a ɛnnɔɔso.
Mfaso ne ɔhaw ahorow a ɛwɔ World Vision T64 so
World Vision T64 no wɔ mfaso pii:
- tuner nkate pa;
- mmoa a wɔde ma DVB-T/T2 ne DVB-C gyinapɛn ahorow;
- mmoa a wɔde ma Dolby Digital nnyigyei;
- ɛne Wi-Fi adapter ahorow hyia;
- interface a ɛyɛ mmerɛw sɛ wɔde bedi dwuma.
Bere a yɛyɛɛ nhwehwɛmu akyi no, yɛsan daa set-top box no sintɔ titiriw adi – eyi ne mmuae a ɛba fam a ɛwɔ intanɛt so server ahorow mu. Sɛnea wubetumi ahu no, ɛda adi pefee sɛ mfaso a ɛwɔ World Vision T64 so no boro nea ɛnteɛ wɔ n’adwuma mu no so. Set-top box no di nnwuma a wɔde asi hɔ no ho dwuma koraa, ɛma wɔde dijitaal asase so ne cable broadcasting ho amanneɛbɔ a ɛkorɔn ma, na ɛma wonya intanɛt so nnwuma.