World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmware

Приставка

Digital terrestrial set-top box World-Vision T65-m – nukae nye set-top box, nukae nye eƒe nɔnɔmewo, mɔfiamewo kple firmware si le receiver la ŋu. Woɖo World-Vision t65-m ŋgɔdonya la be woatsɔ alé anyigba dzi television ƒe dzesiwo kple nyadzɔdzɔwo kaka femaxee emegbe. Set-top box la wɔla ka ɖe edzi be dzesi si ƒe nɔnɔme deŋgɔ aɖe ava, gake nɔnɔme siawo nɔ te ɖe nuto si me dzesitsoƒea le dzi. Nu bubu siwo naa asixɔxɔ nɔa World Vision T65 ŋu dometɔ aɖewoe nye eɖoɖo bɔbɔe, ɖoɖowɔwɔ sue aɖe ko, kple ga si mexɔ asi o.

Ku ɖe mɔ̃ɖaŋununya ƒe nɔnɔmewo ŋu le Xexeame ƒe Nukpɔkpɔ t65-m, dzedzeme ƒe nɔnɔmewo

Adzɔnuwo wɔlawo wɔ ŋgɔdonya aɖe le kubi sue aɖe ƒe nɔnɔme me eye wozãa aŋe yibɔ matte tsɔ wɔa ewɔwɔ. Taɖodzinu le akpa ɖesiaɖe ŋu:

1. Wotsɔ screen sue aɖe si ɖea nyatakaka veviwo fiana, IR-do, kple USB-do le ŋgɔgbekpa dzi.
  2. Wode abɔta siwo kpɔa ON / OFF dzi, abɔta siwo atrɔ mɔ̃wo kple gege ɖe menu la me le etame. LED kple grate si xea ya si le eme la le esi.
  3. Do siwo me ya gena ɖo koe le axawo dzi.
  4. Melidzeƒe susɔeawo le megbe.
  5. Ewɔlawo tsɔ rababa ƒo mɔ̃a gɔme eye wotsɔ afɔ suewo de eme.

Wrld vision t65-m ŋgɔdonya ƒe wɔwɔfia: dɔwɔwɔ kple firmware.

Melidzeƒewo kple ŋgɔdonya

Melidzeƒewo le megbe kple ŋgɔgbekpa dzi. Nusiwo le ŋgɔgbekpa dzi: USB version 2.0. Ehiã be woatsɔ gotagome ʋu aɖe aƒo ƒui. Melidzeƒe susɔeawo le megbekpa dzi.
World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareXexeame ƒe ŋutega t65 melidzeƒewo Le ɣeyiɣi ma ke me la, wowɔa mɔ̃a ƒe tɔtrɔ le mɔ si dzi wowɔa nu kabakaba le nu, ne wotsɔe sɔ kple mɔ̃ siwo sɔ kplii. Graphical menu ƒe ŋgɔdonya. Wozãa akpa vevi atɔ̃ tsɔ kpɔa edzi – “Channel Manager”, “Installation Menu”, “Application Menu”, “Multimedia Files”, “System Files”, siwo ŋu woƒo nu tsoe le numetoto sia me. Le akpa si woƒoa mɔ̃ siwo dzi dɔdzikpɔla le nu ƒu le la, dɔwɔwɔ aɖewo li siwo trɔa asi le mɔ̃awo ƒe ŋkɔwo katã ŋu eye wowɔa tɔtrɔwo le mɔ̃ siwo le ƒuƒoƒo xɔŋkɔwo me ŋu. Dɔ vevi siwo míeyɔ fifia:

1. INFO – ƒe dɔe nye be wòatia mɔ̃wo katã.
  2. Red key – ƒe agbanɔamedzie wònye be wòaxe mɔa to dzilawo ƒe dziɖuɖu me.
  3. Green key – ƒe agbanɔamedzie wònye be wòatutu mɔ̃a.
  4. Blue key – ƒe dɔe nye be wòatrɔ ŋkɔ na mɔ̃a.
  5. Favor – abɔta si tsɔa mɔ̃wo kpena ɖe xexlẽdzesi ɖeka alo evelia ŋu.

Dᴐwᴐnu

Nusiwo le xexeame ƒe ŋutega t65-m set-top box me:

• antenna ƒe ʋuƒo;
  • kadodo si wotsɔ doa ka kple odio ka. jack si sɔ kpliiWorld Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmware
  • HDMI ƒe dɔwɔwɔ. Wotrɔ asi le eŋu be wòatsɔ dijitaal kadodo kple TV alo ŋkuléleɖenuŋu bubu aɖe;
  • elektrikŋusẽ ƒe kadodo;
  • ne èle xexeame ƒe ŋutega t65-m ŋgɔdonya ƒlem la, wova kple:
    • adzɔgedzikpɔmɔ̃;
    • Charger si wotsɔna xɔa agba;
    • HDMI ƒe kadodo ka;
    • batri “asibidɛ sue” (le agbɔsɔsɔ si nye 2 pcs.);
    • nufiame;
    • mɔɖegbalẽgbalẽvi.

Adzɔgedzikpɔmɔ̃ tso World Vision T65 gbɔ

Edze be woalé ŋku ɖe adzɔgedzikpɔmɔ̃a ŋu etɔxɛe. Wowɔa eƒe dzedzeme le atsyã si wozãna ɖaa si nye plastic, yibɔ me. Wowɔa dɔ le batriwo dzi. Esi woxɔ sededea vɔ la, wotrɔa mɔ̃awo, gbeɖiɖia trɔna. Nusi doa dzidzɔ na ame wue nye ŋutete si le ame si be wòatsɔ nyatakakawo akpe ɖe wo ŋu ahalé wo ɖi (dɔwɔwɔ bubu siwo nye rewind, pause kple start functions).

Xexeame ƒe Nukpɔkpɔ T65 ƒe kadodo kple ɖoɖowɔwɔ

Wowɔa mɔ̃a ƒe kadodo kple TV la le mɔ bɔbɔe aɖe nu. Nu vevitɔe nye be nànɔ afisi TV la ate ŋu aɖo. Gbã la, ele be nàtsɔ smart TV si ŋu HDMI ka le aƒo ka na set-top box la. Ka si ƒe axa eve le dɔ wɔm, si tae mehiã be woatsɔ aƒo ka tso eƒe nuwuwu o.
World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareGakpe ɖe eŋu la, ne didi aɖe li la, wodoa gotagome odiomɔ̃wo ɖe vovo (ka si wotsɔ doa ka kple wo nɔewo mele kit la me o). Le ema megbe la, ele be nàtsɔ antenna la aƒo ƒui. Wotsɔa elektrikŋusẽnamɔ̃a doa ka kple mɔ̃a zi mamlɛtɔ, eye wotsɔa batriwo dea adzɔgedzikpɔmɔ̃a me. Fifia àte ŋu adze ɖoɖoa ŋutɔ gɔme. Be woaɖoe dzidzedzetɔe la, woʋua TV la ŋutɔ, eye wotsɔa set-top box la doa ka kplii. Ne woƒle set-top box la nyitsɔ laa alo wogbugbɔ ɖoɖoawo yi dɔwɔƒea ƒe ɖoɖowo gbɔ la, ekema eɖoɖo ƒe akpaa ado gbe na ezãla hafi ɖoɖowɔɖia nadze egɔme. Be nàwu ɖoɖoawo nu la, ele be nàzã adzɔgedzikpɔmɔ̃a.
World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareDɔ vevitɔ si woawɔ le gɔmedzedzea mee nye be nàtia gbe si me Smart TV aƒo nu tso nyadzɔdzɔwo ŋu le. Ne ètia gbe aɖe le gbea ƒe ɖoɖowo me vɔ la, adze gbeƒãɖeɖe gɔme le gbe si nètia me. Xexeame ƒe Nukpɔkpɔ T65 ƒe kadodo kple ɖoɖowɔwɔEmegbe zi “Di” ƒe dzesi dzi eye set-top box la adi mɔ̃wo le eɖokui si. Mlɔeba la, nyatakaka siwo woɖo ɖa le gbedasi ƒe nɔnɔme me la ado hafi ezãla kple mɔ̃awo nasu te na zazã.
World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareEyome, ele be ezãla nayi ɖoɖowo ƒe akpaa dzi eye wòawɔ asitɔtrɔ le nɔnɔme siwo hiã na wo zazã ŋu. Abe alesi woɖea nukpɔkpɔ ƒe nɔnɔme kple eƒe akpa ƒe sɔsɔme ƒomevi, kpakple gbegbɔgblɔ ƒe ɖoɖo siwo me gɔmesese le ene. Xexeame ƒe Nukpɔkpɔ T65 – DVB-T2 xɔla ƒe numetoto tsitotsito: https://youtu.be/SI-XfjeGha0

Xexeame ƒe Nukpɔkpɔ T65 xɔla ƒe firmware

Ne kuxi aɖe do mo ɖa le OS ŋutɔ me la, woateŋu agbugbɔ set-top box ƒe ɖoɖowo atrɔ ayi dɔwɔƒe ƒe ɖoɖowo gbɔ, eye emegbe ɖoɖoa ƒe ɖoɖowɔwɔ adze egɔme ake – esia koe nye mɔ si dzi woato atrɔ nusianu le ɖoɖoa ƒe ɖoɖowo me . Be nàxɔ nyatakaka yeye ɖesiaɖe la, ele be nàtsɔ asitɔtrɔ ƒe faɛl si nèɖe ɖe go la atsɔ nuxɔla la aƒo ka na gotagome ʋu aɖe. Ƒu du setup file la eye nàwɔ ɖe mɔfiameawo dzi.
World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareLe ŋudzᴐ. Wotsɔa lãgbalẽ ƒoa attachment. Wɔ mɔfiame tsitotsito siwo ku ɖe World Vision T65 ƒe set-top box la ƒe keklẽ ŋu kɔpi: World Vision T65 kple T65M kɔmpiuta dɔwɔɖoɖowo ɖɔɖɔɖo ƒe mɔfiamewo World Vision T65 receiver firmware – fifia ƒe yeyewɔwɔ le https://www.world-vision.ru/products/efirnye-priemniki/world -nukpɔkpɔ -T65.

Mɔ̃a ƒe fafa

Mɔ̃ɖaŋununyae wotsɔ wɔa fafa le afisia bliboe. Adzɔha la mewɔ ɖoɖo be woatsɔ fafamɔ̃ alo mɔnu bubuwo awɔ fafae o. Mɔ̃a ƒe fafa dzɔna le ya si toa xɔa ƒe gliwo katã me ta. Woɖea ŋgɔdonya la ɖe go kple ete si wotsɔ goma wɔe eye wotsɔa afɔ suewo dea eme. To mɔ sia dzi la, ete ŋu ƒoa asa na kadodo kple anyigba, si fia be fafa dzɔna kabakaba. Nɔnɔme siawo katã ƒe anyinɔnɔ meɖea mɔ na ŋgɔdonya la be wòaxɔ dzo akpa o. Le ŋusẽ si wozãna sue ta la, mehiã be woawɔ fafa si ŋu ŋusẽ le wu o.

Kuxiwo kple wo gbɔ kpɔnu

Kuxi siwo bɔ wu la do ƒome kple dzesi aɖeke ƒe anyimanɔmanɔ. Le go sia me la, ele be woadi nusi gbɔ wòtso le antenna la me. Kpɔe ɖa be kadodo le eme hã, eye be eƒe fɔmaɖimaɖi hã le eme hã, tso gota. Azɔ hã, ne wotsɔ ŋusẽdoame na antenna la, ekema ehiã ŋusẽtsoƒe bubu. Wokpɔa kuxi siwo dona tso gbeɖiɖi ƒe anyimanɔmanɔ alo nɔnɔmetata siwo le tɔtrɔm hã gbɔ. Ate ŋu adzɔ be ka si le complex la me (ne èzãe) la gblẽ, dze agbagba nàzã bubu. Ne nuƒomɔ̃ siwo wotu ɖe mɔ̃a dzi mele ŋkuléleɖenuŋumɔ̃a me o la, wotsɔa wo doa ka kple wo nɔewo le ɖoɖo si to vovo nu. Ne mèlala be woaɖo nya ŋu tso set-top box la gbɔ o (alo èxɔ dzesi si ƒe nyonyome mede o) ɖe dzesi si tso adzɔgedzikpɔmɔ̃a gbɔ ŋu o la, ekema nɔnɔme ma tɔgbe ate ŋu anɔ anyi – wotsɔa batri kukuwo dea adzɔgedzikpɔmɔ̃a me, alo “fesre” si xɔa dzesia ŋutɔ la xɔ ɖi. Le go sia me la, tsɔ chamois kakɛ aɖe tutu ŋgɔgbekpa dzi eye nàwɔ nenema ke le adzɔgedzikpɔmɔ̃a hã ŋu. Suede ƒuƒu aɖe koe wotsɔ wɔa esiae. Woate ŋu akpɔ kuxi siwo hea ƒutsotsoewo alo mosaicwo vɛ le nɔnɔmetata la me gbɔ to mɔ sia dzi. Ne èzi “Get Information” ƒe dzesi si le adzɔgedzikpɔmɔ̃a dzi eye nàkpɔ alesi dzesia sesẽe. Ne asixɔxɔ sia gogo “dzesi zero” la, ekema ehiã be woalé ŋku ɖe antenna la ŋutɔ ŋu. Channel la mele nu lém ɖe mɔ̃ dzi o. Ne ŋkuɖodzinu le mɔ̃a ŋu ko hafi mɔ̃a dzea nuƒoƒo gɔme, eye ne meli o la, ele be woatsɔe aƒo ka. Azɔ hã, ŋkuɖodzinu sue aɖe ate ŋu anɔ mɔ̃a ŋutɔ me. Anyo wu la, zã ŋkuɖodzinu si ƒe lolome nye gigabyte 32. eyata ehiã be woalé ŋku ɖe antenna la ŋutɔ ŋu. Channel la mele nu lém ɖe mɔ̃ dzi o. Ne ŋkuɖodzinu le mɔ̃a ŋu ko hafi mɔ̃a dzea nuƒoƒo gɔme, eye ne meli o la, ele be woatsɔe aƒo ka. Azɔ hã, ŋkuɖodzinu sue aɖe ate ŋu anɔ mɔ̃a ŋutɔ me. Anyo wu la, zã ŋkuɖodzinu si ƒe lolome nye gigabyte 32. eyata ehiã be woalé ŋku ɖe antenna la ŋutɔ ŋu. Channel la mele nu lém ɖe mɔ̃ dzi o. Ne ŋkuɖodzinu le mɔ̃a ŋu ko hafi mɔ̃a dzea nuƒoƒo gɔme, eye ne meli o la, ele be woatsɔe aƒo ka. Azɔ hã, ŋkuɖodzinu sue aɖe ate ŋu anɔ mɔ̃a ŋutɔ me. Anyo wu la, zã ŋkuɖodzinu si ƒe lolome nye gigabyte 32.

Viɖe kple kuxi siwo le eŋu

World Vision T65 console ƒe wɔwɔfia: mɔfiamewo, firmwareWoate ŋu ada mɔ̃a kpɔ le dzesi 5 ƒe dzidzenu dzi eye woana dzesi 4.5e. Le nɔnɔme nyuiawo dome la, nuƒlelawo te gbe ɖe:

1. Gazazã . Le mɔ̃ sia tɔgbe gome la, eƒe asi melolo o, asitsaƒe aɖewo dzraae ɖe ga si mede ruble 1000 o nu.
  2. Mɔ̃awo ƒe xexlẽme nye 25, togbɔ be woƒe xexlẽme nɔ te ɖe nuto si me nukpɔla le kple dzidzenu si dzesia xɔ dzi hã.
  3. TV la dede kple eƒe ɖoɖowɔwɔ le bɔbɔe ŋutɔ . Eɖoɖoa dzɔna le eɖokui si.

Le ɣeyiɣi ma ke me la, ezãlawo te gbe ɖe nɔnɔme gbegblẽ geɖe dzi. Le nutome aɖe koŋ gome la, woate ŋu anɔ vevie. Ne analog kadodo le eŋu la, womeɖea nɔnɔmetata la ɖe go o. Gawu la, odio-haƒoƒo ƒe kadodo ɖe vovo ate ŋu adzɔ, gake video-haƒoƒo aɖe kaka to HDMI ɖeɖeko dzi. Le ɣeyiɣi si me wole tɔtrɔm la, wokpɔa duƒuƒu ƒe ɖiɖi. Nuƒlelawo de dzesii: wobua video ƒe ɖoɖo si woɖena fiana ƒe duƒuƒu ne wole mɔ̃wo trɔm le sɛkɛnd 2-4 me. Aleke kee nutoa ɖale didiƒe tso dua ƒe liƒo gbɔ o, nyadzɔdzɔwo kaka ƒe nyonyome gblẽna ŋutɔ.

Rate article
Add a comment